+387 30 718 580 info@sofamm.ba

500X.jpg

500X CITY LOOK

IKONIČAN DIZAJN I PERFORMANSE KOJE OSTAVLJAJU DOJAM.

IZRAŽAJAN.

Model 500X odražava vrijednosti koje su model 500 pretvorile u ikonu koja je prepoznatljiva u cijelom svijetu. Dovoljan je samo kratak pogled kako bi se uočile značajke koje je naslijedio od ovog povijesnog modela: okrugla dvostruka prednja svjetla, trapezoidno oblikovani poklopac motora, kromirana "krila" sa svake strane FIAT logotipa, te otvori za zrak koji čine da prednji kraj liči nasmijanom licu. Straga se mogu uočiti odvojeni svjetlosni sklopovi, okruženi sjajnim prstenom, obrubljeni stražnji prozor, FIAT logotip i kromirana ručka.

Dans, 500X dostupan je u svojoj City Look izvedbi, metropolitan i privlačnom odjelu, s kromiranim detaljima koji ističu njegovu vrijednost.

SKLOPOVI PREDNJIH SVJETALA

S dnevnim pozicijskim svjetlima i svjetlima za maglu s funkcijom zakretanja, dvostruka prednja svjetla prepoznatljivi su stilski element obitelji 500, koji čini na njen prednji kraj bude odmah prepoznatljiv.

KOTAČI

Ponuda aluminijskih naplataka za model 500X City Look je velika. Od 16» sjajnih sivih poklopaca kotača do 16» sjajnih aluminijskih naplataka s uzorkom dijamanta; do 17» saten sivih aluminijskih naplataka, 17» mat crnih aluminijskih naplataka s uzorkom dijamanta sve do 18» sjajnih sivih naplataka. Najprivlačniji i najvrijednijih od svih su sjajni sivi ili mat 18” naplatci s uzorkom dijamanta.

ZATAMNJENA STRAŽNJA STAKLA

Vašim putnicima jamče privatnost i čine da stil vašeg Fiata 500X bude još ekskluzivniji.

EKSTRA UDOBNOST

Kvaliteta unutar Fiata 500X odmah je uočljiva. Jako profinjeni na dodir mekani materijali, zaokružena trodimenzionalna prednja ploča, umetci na središnjem tunelu mjenjača i oblogama vrata s imitacijom ugljičnih vlakana ili brušenog aluminija.

Sjedala osiguravaju idealnu udobnost sa svojim prostranim i obuhvaćajućim sjedalima, presvučenim tehničkom tkaninom u dvije boje, crno/sivoj ili crnoj/crvenoj. Bočne stranice sjedala oplemenjene su detaljima napravljenim od jako posebnih materijala, a središnji dio je presvučen od električki zavarene tkanine s “prêt-à-porter” i umetcima od eko kože.

Ekskluzivno ambijentalno svjetlo čini da iskustvo u kabini bude još ugodnije.

UPRAVLJAČ I PREDNJA PLOČA

Oblikovani sportski upravljač omogućuje savršeno hvatanje i idealni položaj ruku. Ploča sa instrumentima s tri kružna elementa podsjeća na povijesni model 500. Najprivlačniji je 3,5” TFT zaslon, koji vozaču pruža sve informacije na jednostavan i brz način, te također nudi puno mogućnosti prilagođavanja.

SREDIŠNJI TUNEL MJENJAČA

Profinjeni tunel mjenjača, sa izgledom ugljičnih vlakana ili završnom obradom od brušenog aluminija, sadrži Mood Selector™ kontrolni sustav, te za uporabu laku kontrolu električke parkirne kočnice, koja zamjenjuje tradicionalnu ručnu kočnicu i oslobađa prostor između sjedala.

PRETINCI ZA ODLAGANJE

Fiat 500X također jamči optimalnu funkcionalnost zahvaljujući raznim pretincima u putničkoj kabini: kao što su četiri prostrana džepa u vratima, prilagodljiva ladica u donjem dijelu prednje ploče i pretinac u obojanoj traci ispred suvozača, kao i dva držača za čaše na središnjem tunelu.

ELEKTRIČKA PREDNJA SJEDALA

Kako bi putovali u savršenoj udobnosti, sjedalo vozača može se u potpunosti namjestiti prema vašim potrebama; visina, položaj naprijed i nazad i kut naslona.

PRTLJAŽNIK

Prostran i raznovrstan – ima kapacitet od 350 do 1000 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti s uklonjivom podnicom, koja se može preokrenuti i namještati po visini.

Provjerite dostupnost svog omiljenog modela na +387 30 718 580 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOFA MM d.o.o.

Poslovni centar 96-2, 72250 Vitez,

Bosna i Hercegovina

E-mail: info@sofamm.ba

Informacije +387 30 718 580

Putnički program +387 30 718 581

Teretni program +387 30 711 943

Servis +387 30 718 587

PON-PET: 08:00-16:30 SUB: 08:00-14:00

SOFA MM

Poduzeće SOFA MM d.o.o. osnovano je 1995. godine u Vitezu sa namjerom da na viteško tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvođača po prihvatljivim cijenama. Počeli smo kao mala trgovina da bismo u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području Središnje Bosne. Sa ponosom možemo reći da danas poslujemo na 6500 m2 korisnog prostora, koji se nalazi na PC-96, te da našim kupcima možemo ponuditi preko 100.000 različitih artikala...

Pronađite nas na karti
Sva prava pridržana