+387 30 718 580 info@sofamm.ba

PUNTO.jpg

PUNTO

PUNTO JE AUTOMOBIL KOJI NAM SE SVIĐA

PAKET PREMA VAŠIM ŽELJAMA

Sviđa nam se zbog unutrašnjosti koja objedinjuje stil i udobnost, sviđa nam se zbog pripadajućih modernih linija, sviđa nam se zbog elegantnog sportskog stila. Sviđa nam se jer je Punto.

SPORTSKA ELEGANCIJA

Slično kao i prednji odbojnik i stražnji odbojnik također ima novi oblik u boji karoserije. Stražnje maglenke i svjetla za vožnju unatrag još su vijek smješteni u donjem dijelu ali sada su duguljastoga oblika i stapaju se s površinom oko sebe. Oznaka Punto, iste boje kao i oznaka Fiat i stilizirana točkom rubinsko crvene boje, naglašena je na sredini stražnjega dijela.

AUTOMOBIL ZA NASLOVNICE

U izboru od devet boja Punto je pripremljen da se predstavi na asfaltnim pistama gdje se može fotografirati iz svih kutova. U sicilia narančastu, passion crvenu, riviera plavu … kako ćete odjenuti svoj Punta?

PRILAGOĐENI KLIMA UREĐAJ

Zahvaljujući dvozonskom klima uređaju možete mijenjati temperaturu u putničkom prostoru da odgovara vama i putnicima.

UDOBNO SE SMJESTITE

Popularan ili trendovski? Puntova nova unutrašnjost pripremljena je da vas prihvati u udobnost denima ili da vas razmazi vanredno kvalitetnom crnom tkaninom Castiglio. Elegancija i upotrebljivost udružene su u unutrašnjosti. Udobno se smjestite na sjedala presvučena profinjenim materijalima koji mogu zadovoljiti sve vaše potrebe. Sjedala u paketu opreme Easy izrađena su od denima i na raspolaganju su u dvjema različitim mogućnostima okomitih šavova, crvenim ili sivim. Paket opreme Lounge uključuje sjedala koja zbog građe i bočne potpore obuhvaćaju tijelo, a na naslonjaču imaju obris grada. Sjedala u verziji Sport presvučena su posebnom tehničkom tkaninom s velikom mjerom osobnosti. To je potpuna povezanost između stila i tehnologije koja vam uvijek osigurava najbolje.

Provjerite dostupnost svog omiljenog modela na +387 30 718 580 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOFA MM d.o.o.

Poslovni centar 96-2, 72250 Vitez,

Bosna i Hercegovina

E-mail: info@sofamm.ba

Informacije +387 30 718 580

Putnički program +387 30 718 581

Teretni program +387 30 711 943

Servis +387 30 718 587

PON-PET: 08:00-16:30 SUB: 08:00-14:00

SOFA MM

Poduzeće SOFA MM d.o.o. osnovano je 1995. godine u Vitezu sa namjerom da na viteško tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvođača po prihvatljivim cijenama. Počeli smo kao mala trgovina da bismo u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području Središnje Bosne. Sa ponosom možemo reći da danas poslujemo na 6500 m2 korisnog prostora, koji se nalazi na PC-96, te da našim kupcima možemo ponuditi preko 100.000 različitih artikala...

Pronađite nas na karti
Sva prava pridržana